Uitvaart met paard en wagen

Artikel geplaatst op: 2-1-2017

MIDDELHARNIS - Op donderdag 29 december werd de 76-jarige Arend Vroegindeweij met paard en wagen naar zijn laatste rustplaats gebracht. Hiervoor werd gebruikgemaakt van een zogenoemde oogstwagen met twee Friese paarden. De rit ging van Arends woonhuis in Middelharnis, via zijn geboortehuis aan de Vissersdijk naar de Emmaüskerk waar de afscheidsplechtigheid plaatsvond. Van daaruit volgde een lange stoet te voet achter paard en wagen naar de algemene begraafplaats Vrederust. Arend Vroegindeweij was zijn leven lang groot liefhebber van paarden. Hij overleed op 23 december. In 1983 werd de uitvaart van Arends vader ook met paard en wagen verzorgd.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!