Uitvaart met paard en wagen

Artikel geplaatst op: 2-1-2017

MIDDELHARNIS - Op donderdag 29 december werd de 76-jarige Arend Vroegindeweij met paard en wagen naar zijn laatste rustplaats gebracht. Hiervoor werd gebruikgemaakt van een zogenoemde oogstwagen met twee Friese paarden. De rit ging van Arends woonhuis in Middelharnis, via zijn geboortehuis aan de Vissersdijk naar de Emmaüskerk waar de afscheidsplechtigheid plaatsvond. Van daaruit volgde een lange stoet te voet achter paard en wagen naar de algemene begraafplaats Vrederust. Arend Vroegindeweij was zijn leven lang groot liefhebber van paarden. Hij overleed op 23 december. In 1983 werd de uitvaart van Arends vader ook met paard en wagen verzorgd.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!