Sempre Crescendo trakteert op muzikaal kerstprogramma

Artikel geplaatst op: 23-12-2016

SOMMELSDIJK – De bewoners van Nieuw Rijsenburgh kregen dinsdagavond 20 december een prachtige avond aangeboden door Koninklijke Muziekvereniging Sempre Crescendo. Zowel het jeugdorkest als het grote orkest waren naar het woonzorgcentrum in Sommelsdijk gekomen om er in de centrale hal de bewoners te trakteren op een muzikaal programma vol kerstliederen en -melodieën. Waar nodig zorgden vrijwilligers ervoor dat de bewoners vanuit hun appartementen een plekje in de hal kregen en daar genoten ze een avondlang van uitlopende melodieuze sferen die de muzikanten uit de klankbekers van hun instrumenten toverden. Het is inmiddels traditie dat Sempre Crescendo rond de Kerstdagen de bewoners van Nieuw Rijsenburgh zo’n muzikaal onthaal biedt. Een traditie die van weerszijden een warm hart wordt toegedragen.


Eerdere berichten

Flakkeese broers veroveren Benelux met Ideapaint

17-7-2018

MIDDELHARNIS - Twee nuchtere Flakkeese broers leveren producten aan Microsoft, Converse, Ahold, Randstad, Coca Cola en &...

Oppositiepartijen geven signalen voor aanpak van zorgaspecten

17-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE – Van de oppositiepartijen in de gemeenteraad hielden ChristenUnie, PvdA en EVV een beschouwing...

Drie branden door droogte

17-7-2018

OOLTGENSPLAAT - Op het eiland zijn opnieuw branden ontstaan door de aanhoudende droogte. Bij Ooltgensplaat ontstond er m...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!