Tanis Makelaardij, voortaan ook voor woningverkoop

Artikel geplaatst op: 19-12-2016

GOEDEREEDE – In de tien jaar dat Jeanet Tanis (46) als zelfstandig makelaar actief is, heeft ze geen enkele woning verkocht! Vreemd? Nee, want ze specialiseerde zich als makelaar die uitsluitend aankoopbegeleiding en taxaties verzorgde. Dat deed ze ook ’t liefst. Hoewel? Toen ze, voordat ze zelfstandig makelaar werd, nog in loondienst in de huizenbranche werkte, hoorde de huizenverkoop wel tot haar portefeuille, en eerlijk gezegd ging ze die tak van sport steeds meer missen. Ook aan klanten moest ze nogal eens ‘nee’ verkopen als die voor de verkoop van hun woning bij haar aanklopten. En dat bracht Jeanet na tien jaar tot het besluit om per 1 januari a.s. de woningverkoop op Goeree-Overflakkee er weer bij te gaan doen. “Ik volg de mart en m’n hart!”, zegt ze in haar moederstaal, “ondanks dat we ’t echt superdruk hebben”.

Wie met Jeanet aan tafel zit, heeft een gezellige gesprekspartner tegenover zich bij wie de passie voor haar vak aan alle kanten eraf straalt. Ze heeft haar kantoor aan Varkensmarkt 11 in Goedereede; een woonhuis dat omgetoverd is tot een sfeervolle werkruimte. Hier runt ze met nog twee medewerkers haar makelaardij.

OntzorgenKlanten geheel ontzorgen, dat is het waar Jeanet en haar team op hameren. “Als aankoopbegeleidend makelaar doe je dat sowieso al”, legt Jeanet uit. “In het hele aankoopproces komt zoveel kijken dat geregeld moet worden. Daarin neem ik de klant als het ware bij de hand en begeleid ik ze van stap tot stap, vanaf de bezichtiging van de woning tot en met het moment dat koopakte bij de notaris passeert. Ook zien we erop toe dat het onroerend goed, zowel binnen als buiten, netjes wordt overgedragen. Bovendien bekijk ik met een kritisch technisch oog de woning op mogelijke onvolkomenheden. Die kunnen dan vroegtijdig worden onderkend en vormen natuurlijk onderwerp van onderhandeling bij de verkopend makelaar. Het bespaart klanten echt duizenden euro’s. Maar ook als verkoopmakelaar nemen we voor klanten al het werk uit handen en alle zorg uit het hoofd. Ook hier helpen we klanten stapje voor stapje door het hele proces heen.”“De expertise die we al hadden, benutten we natuurlijk ook als verkoopmakelaar. En we werken uitsluitend met professionals samen, bijvoorbeeld voor het fotograferen en het meten van de te verkopen woning. Momenteel timmeren we flink aan de weg om de start van onze huizenverkoop onder de aandacht te brengen, op Facebook, met billboards en door te flyeren. De eigen website wordt omgebouwd en ons totale woningaanbod komt met foto’s, video’s en plattegronden op diverse huizenwebsites, waaronder Funda, te staan. Maar wát er ook verandert, onze laagdrempeligheid blijft. En we denken mee op alle niveaus!”Zie voor meer informatie www.tanismakelaardij.nl.


Eerdere berichten

Flakkeese broers veroveren Benelux met Ideapaint

17-7-2018

MIDDELHARNIS - Twee nuchtere Flakkeese broers leveren producten aan Microsoft, Converse, Ahold, Randstad, Coca Cola en &...

Oppositiepartijen geven signalen voor aanpak van zorgaspecten

17-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE – Van de oppositiepartijen in de gemeenteraad hielden ChristenUnie, PvdA en EVV een beschouwing...

Drie branden door droogte

17-7-2018

OOLTGENSPLAAT - Op het eiland zijn opnieuw branden ontstaan door de aanhoudende droogte. Bij Ooltgensplaat ontstond er m...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!