Indoor golf spelen

Artikel geplaatst op: 12-12-2016

MELISSANT – Wat afgelopen jaar als een voorzichtig experiment is ontwikkeld, wordt vanaf deze week volledig in de markt gezet. Zorgvuldig is aan een, voor het eiland en de regio uniek evenement Indoorgolf gewerkt. Updates zijn aangebracht en de golfsimulators zijn geprogrammeerd. Op golfbaan Catharinenburg aan de Bouwdijk in Melissant, het thuishonk van golfclub Roxenisse, is een ieder van harte welkom om in de zogenoemde zwarte schuur en in de instructie- en ontvangstruimte (golfstudio) van T'Time. op één of meerdere banen te spelen. Golfleraar (pro) Leo van Bennekom en Ewoud Gebraad, penningmeester van golfclub Roxenisse, zijn trots deze nieuwe activiteit nu te kunnen presenteren.

Door Jaap Ruizeveld

De vier indoorbanen bieden niet alleen voor de leden van de golfclub een extra mogelijkheid om, naast de par 3 en 18 holes buitenbaan individueel of in teamverband te spelen. Er wordt voor belangstellenden zelfs een competitie georganiseerd. Daarnaast is de nieuwe faciliteit duidelijk opgezet voor een bredere doelgroep. Een ieder die het leuk vindt om indoor golf te spelen, bijvoorbeeld gewoon een uurtje met vrienden of in gezinsverband, is van harte uitgenodigd, benadrukken Gebraad en Van Bennekom. Golf spelen is een aangenaam tijdverdrijf. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Er zijn bijzondere business clinics en club/driver/putter fitting sessies. Bedrijven en ondernemingen kunnen banen huren voor een bedrijfsuitje. En niet in de laatste plaats, wordt met dit fenomeen een loot toegevoegd aan de eilandelijke 'Elk-weer voorziening". Wij zullen dit graag als een attractie voor het komend jaar bij de VVV Goeree-Overflakkee en op andere locaties kenbaar maken".

Dichtbij huisProfessionele ondersteuning en of advies is overigens desgewenst steeds aanwezig. De deelnemer kiest het programma dat hij of zij wil spelen. Je kan voor één of meerdere heuse golfbanen - all over the world - kiezen. Honderdvijftig mogelijkheden voor de mooiste 18 holesbanen. Een fameuze baan in Amerika? Geen probleem. Je gaat er met het programma in de simulator naar toe. Geen vlieg- of reiskosten. Gewoon dichtbij huis op ons eiland Goeree-Overflakkee op de locatie in Melissant. Heb je eigen clubs, dan kan je die gebruiken. Zo niet dan krijg je ze aangereikt door de begeleiders van het indoorgolf evenement.

InformatieOm teleurstelling te voorkomen dat bijvoorbeeld de indoor banen zijn vol geboekt, is het noodzakelijk je wel aan te melden op welke dag en op welk tijdstip je wilt spelen. Dat kan via info@catharinenburg.nl. Wil je eerst informatie? Bel 0187 605060 (de shop op Catharinenburg) of zoek contact met golfpro Van Bennekom 06 53967738 of info(a) teetime.nl. In principe kan er gespeeld worden tussen 09.00 en 21.00 uur. Tijdaanpassingen zijn te regelen. De baanhuur is 15 euro per uur. Het maakt niet uit of je alleen wilt oefenen en spelen of dat je met meerdere personen komt. Het is een plezierig uitje. Voor ouders met kinderen? Geen probleem. Je krijgt een scorekaart en kunt met de computergegevens direct je vorderingen zien. De geslagen afstand, de wijze waarop je hebt geslagen, de snelheid, de richting noem maar op.

AbonnementGolf heeft in onze sportfaciliteiten op het eiland een steeds vastere plek veroverd vertellen Leo en Ewoud. De Catharinenburg met de 18 holesbaan en de steeds meer populair geworden par 3 baan (kleine baan) trekken wekelijks een groot aantal enthousiaste sporters. En voor niet-leden is het zeker een uitnodiging om er eens een kijkje te nemen. Een aantrekkelijke shop en een goed restaurant maken het aanbod compleet. Vraag naar de faciliteiten om bijvoorbeeld tot 31 maart 2017 een indoor-abonnement (150 euro) te nemen. Ook is er een combinatie mogelijk met het spelen op de buitenbanen als men in het bezit is van een VGB-bewijs. Informeer naar de kosten. Misschien is het ook leuk om enkele professionele instructielessen te volgen.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!