Het Huis van Jansen naar zichtlocatie op D’n Diek

Artikel geplaatst op: 12-12-2016

MIDDELHARNIS – Na haar start in mei 2014 als zelfstandig makelaar heeft makelaarskantoor Het Huis van Jansen een prachtige groei doorgemaakt en heeft het zich een plaats verworven als gerenommeerd makelaarskantoor op het eiland. Een mijlpaal in het groeiproces was vorige week donderdagmiddag, toen eigenaar Danielle Jansen haar nieuwe kantoor opende aan het Zandpad in Middelharnis. Dat deed ze met het presenteren van een eigen glossy: Het glossy van Jansen.

In het jaar 2000 kwam de Brabantse Danielle Jansen (43) naar Goeree-Overflakkee. Ze vond er werk in de makelaardij, volgde daarin de nodige opleidingen en deed in de loop der jaren veel ervaring op. Vanaf 2004 werkte Danielle bij makelaarskantoren in Sommelsdijk en Middelharnis en de afgelopen vier jaar taxeerde en adviseerde zij voor een samenwerkingsverband. Ook bouwde ze een mooi netwerk aan relaties op, wat goed van pas kwam toen ze later zelfstandig makelaar werd. Inmiddels is ze gecertificeerd Register-makelaar-Taxateur, is ze actief in aan- en verkoop van onroerend goed en in het maken van taxaties én heeft ze in de persoon van Mareille de Gast sinds juli jl. één medewerkster in dienst.“Elke dag doe ik met ontzettend veel plezier m’n werk en ik ben er nog steeds trots op dat ik twee en een half jaar geleden de stap heb gezet om voor mezelf te beginnen”, zei Danielle donderdag bij de opening van haar nieuwe kantoor aan Zandpad 114. Ze wilde altijd al graag naar D’n Diek en is blij dat dit ook gelukt is. “Ik ben supertrots op dit pand, een zichtlocatie. Net als in mijn vorige kantoor wilde ik ook hier een huiselijk klimaat, en dat is weer helemaal gelukt.” Op het gebied van interieurstyling heeft Danielle zeker ook visie, zodat het interieur van haar nieuwe kantoor duidelijk haar eigen stempel draagt: een mix van modern en klassiek, van zwart en wit en van chique en eenvoud. “Hier hopen we met veel klanten goede gesprekken te mogen hebben”, gaf Danielle aan, “want onze klanten dáár doen we ’t voor! Dankzij hen kunnen we dit pand openen. Daarom verspreiden we volgende week als dank huis aan huis een speciale glossy, ter gelegenheid van onze verhuizing.” Met het presenteren van die verhuisspecial en het heffen van het glas werd donderdagmiddag kwart voor vijf het nieuwe Huis van Jansen voor geopend verklaard.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!