Opnieuw dodelijk ongeval N59

Artikel geplaatst op: 09-12-2016

DEN BOMMEL - Op de N59 heeft zich vrijdagmiddag 9 december tegen kwart over twee opnieuw een dodelijk verkeersongeval voorgedaan. Ter hoogte van Zuidzijde was door nog onbekende oorzaak een personenauto, komend uit de richting Oude-Tonge, op de verkeerde weghelft gekomen en daar frontaal op een vrachtwagencombinatie gebotst. De bestuurder van de personenauto, een 45-jarige man uit Oisterwijk, kwam daarbij om het leven. Het slachtoffer zat bekneld in zijn voertuig. Voor hulpverlening kwamen naast de ambulancedienst meerdere brandweereenheden en de traumaheli ter plaatse, maar voor hem mocht hulp niet meer baten. De vrachtwagenchauffeur bleef ongedeerd. Tussen de kruisingen bij Oude-Tonge en Schaapsweg is de N59 tot begin van de avond in beide richtingen afgesloten geweest. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.


Eerdere berichten

Flakkeese broers veroveren Benelux met Ideapaint

17-7-2018

MIDDELHARNIS - Twee nuchtere Flakkeese broers leveren producten aan Microsoft, Converse, Ahold, Randstad, Coca Cola en &...

Oppositiepartijen geven signalen voor aanpak van zorgaspecten

17-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE – Van de oppositiepartijen in de gemeenteraad hielden ChristenUnie, PvdA en EVV een beschouwing...

Drie branden door droogte

17-7-2018

OOLTGENSPLAAT - Op het eiland zijn opnieuw branden ontstaan door de aanhoudende droogte. Bij Ooltgensplaat ontstond er m...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!