Stolpersteine project bijna voltooid

Artikel geplaatst op: 05-12-2016

GOEREE-OVERFLAKKEE – Na twee eerder gerealiseerde fasen binnen het Stolpersteineproject, in 2014 en in 2015, vond vrijdagmorgen en -middag 2 december de derde en afsluitende fase plaats. Dit door het aanbrengen van de laatste serie Stolpersteine in enkele straten in Dirksland en in Middelharnis. Althans, het bedoelde de laatste fase te zijn. Maar doordat voor de organisatie geheel onverwachts één van de straten opgebroken was, de Dirk Bosstraat in Middelharnis, zat er niets anders op dan voor vijf exemplaren die daar gelegd zouden worden nog een állerlaatste fase te agenderen. Lees het volledige verslag in onze (abonnee-)editie van vrijdag 9 december a.s.


Eerdere berichten

Transformatie in de Voorstraat van Oude-Tonge

12-6-2018

OUDE-TONGE – Als alles naar verwachting verloopt, zal op zaterdag 23 juni een nieuw woningbouwplan voor Oude-Tonge...

Goereebox komt naar Middelharnis

12-6-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Met groen licht van de gemeente laat Goereebox weten dat er nu ook garageboxen in Middelharnis kome...

Brandweeroefening 'Op 't Nippertje' bij Zuidwester

12-6-2018

MIDDELHARNIS - 'Op 't Nippertje' was de naam van een grote brandweeroefening waaraan alle ploegen van Goeree...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!