Stolpersteine project bijna voltooid

Artikel geplaatst op: 05-12-2016

GOEREE-OVERFLAKKEE – Na twee eerder gerealiseerde fasen binnen het Stolpersteineproject, in 2014 en in 2015, vond vrijdagmorgen en -middag 2 december de derde en afsluitende fase plaats. Dit door het aanbrengen van de laatste serie Stolpersteine in enkele straten in Dirksland en in Middelharnis. Althans, het bedoelde de laatste fase te zijn. Maar doordat voor de organisatie geheel onverwachts één van de straten opgebroken was, de Dirk Bosstraat in Middelharnis, zat er niets anders op dan voor vijf exemplaren die daar gelegd zouden worden nog een állerlaatste fase te agenderen. Lees het volledige verslag in onze (abonnee-)editie van vrijdag 9 december a.s.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!