none

Gezamenlijke kerken organiseren Kerstpraise met In Christ United

Artikel geplaatst op: 05-12-2016

OUDDORP – In Zeeland is het al jaren een begrip, de jaarlijkse Kerstpraise van In Christ United (ICU). Dit jaar komt dit evenement dankzij een aantal samenwerkende kerken uit de regio voor het eerst ook naar Ouddorp.

ICU is een Nederlandse Praise & Worship band, divers en kleurrijk in bandleden en muziek, maar één in missie: Gods liefde in de spotlights zetten. Dit geven ze vorm door muziek en door in begrijpelijke taal woorden te geven aan Gods liefde. ICU wil mensen, jong en oud, gelovig en niet-gelovig, bij de hand nemen, samen zekerheden en twijfels in Gods handen leggen en laten zien dat de boodschap van het Kerstverhaal voor iedereen is. ThemaHet thema van Kerstpraise 2016 is: Let there be Light. “ICU neemt je mee in het verhaal van Het Licht en de duisternis. Het verhaal van God en van mensen. Het verhaal van schaduw, wanhoop, verlangen, moed en van Gods liefde. Het verhaal dat van alle tijden is, van alle plaatsen, van iedereen. Het verhaal van de mooiste droom in de zwartste nacht”, aldus de organisatie.

Samenwerkende kerkenKerstpraise 2016 in Ouddorp vindt plaats op 17 december in de kerk van de Doopsgezinde Gemeente. Aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.15 uur.Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door vier samenwerkende kerken: Doopsgezinde Gemeente Ouddorp, Gereformeerde kerk Ouddorp,  de Emmaüskerk te Middelharnis en de Exoduskerk te Sommelsdijk. Voor de jaarlijkse Stranddienst werken deze kerken al langer samen, nu voor het eerst ook rondom de organisatie van een Kerstpraise. Ook voor de Week van het Gebed bestaat in Ouddorp al een goede samenwerking tussen de plaatselijke kerken.De toegang voor de Kerstpraise is gratis, toegangskaarten kunnen worden gereserveerd op de website van ICU: www.inchristunited.nl. Daar is ook meer informatie over ICU te vinden.


Eerdere berichten

De Rijnmond Zomertoer op Goeree-Overflakkee

16-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 juli staan alle kanalen van RTV Rijnmond in het teken van Goer...

Zesde editie Muziek in de Voorstraat

16-7-2018

MIDDELHARNIS - Vrijdag 21 september wordt de zesde editie van Muziek in de Voorstraat gehouden. Het thema is 'Wereld...

Beiaardconcert door Boudewijn Zwart

16-7-2018

GOEDEREEDE - Deze zomer organiseren de gemeente Goeree-Overflakkee en de Stichting Goereese Gemeenschap een aantal beiaa...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!