Regionale zorgpartijen starten coöperatie voor integrale geboortezorg

Artikel geplaatst op: 01-12-2016

DIRKSLAND – Gynaecologen, verloskundigen en kraamzorgorganisaties uit de regio Goeree-Overflakkee, Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland hebben afgelopen vrijdag een overeenkomst ondertekend waarmee gezamenlijk de coöperatie Geboortezorg Zuid aan Zee werd opgericht. Doel van de coöperatie is het in de praktijk toepassen van integrale geboortezorg. De ondertekening vond plaats in het restaurant van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis in Dirksland. Met de oprichting is Geboortezorg Zuid aan Zee één van de eersten in Nederland die integrale geboortezorg geregeld hebben. Lees het volledige artikel in onze (abonnee-)editie van vrijdag 2 december a.s.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!