Sfeervolle kerstconcerten in Toren van Goedereede

Artikel geplaatst op: 29-11-2016

GOEDEREEDE - De feestdagen in stijl starten met een intiem concert op een eeuwenoude prachtlocatie, onder het genot van een glas glühwein of kop warme chocolademelk. Het is weer tijd voor de jaarlijkse, sfeervolle kerstconcerten van Kamerkoor Fiori Musicali in de Toren van Goedereede.

Inmiddels zijn deze concerten een begrip op cultuurminnend Goeree-Overflakkee. Met dit jaar weer muzikale hoogtepunten zoals 'I thank you God' van Eric Whitacre en 'Laudibus in Sanctis' van William Byrd. Daarnaast weer veel nieuwe en verfrissende muziek zoals schitterende werken van Skempton, Chilcott en Bullard. Ook kan het publiek op deze kerstavond een aantal traditionele carols meezingen met het koor! Muzikale leiding is in goede handen bij de dirigent Sietse van Wijgerden. Met extra muzikale kleur door instrumentale invulling van blokfluit, viool en cello. Het publiek krijgt heerlijk warme chocolademelk of glühwein bij aanvang van het concert. En omdat het kerstavond is, komt daar ook nog een smakelijke kerstconsumptie bij. Alles bij de toegangsprijs inbegrepen.

Fiori Musicali geeft een tweetal concerten op deze avond. Het eerste concert begint om 19:00 uur en is ongeveer om 20:00 uur afgelopen. Het tweede concert begint om 21:00 uur en is ongeveer om 22:00 uur afgelopen.

Het wordt aanbevolen om de kaarten via de site te bestellen, dit om teleurstelling aan de kassa op de uitvoeringsdatum te voorkomen. Kaartverkoop via de site www.fiori-musicali.nl is al gestart. Kleine kinderen mogen gratis op schoot. Warme kleding aanbevolen. De Toren is bij koud weer lastig te verwarmen. Kaartverkoop via www.fiori-musicali.nl of aan de kassa: volwassenen € 12,50, studenten en jeugd t/m 18 jaar € 7,50. Wees er snel bij, bellen kan ook naar 06-12608882.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!