Martijn en Annemarie van Driel in Papua: “Meer en meer wordt zichtbaar dat we ons werk niet vergeefs doen”

Artikel geplaatst op: 17-11-2016

SOMMELSDIJK – Onlangs waren Martijn en Annemarie van Driel even terug in Nederland. Een korte adempauze in de luwte die het thuisland biedt, ter onderbreking van het intensieve bestaan in het verre Indonesische Papua, waar het echtpaar voor Stichting Hulp Onderwijs Papua zich al weer elf jaar inzet voor het ontwikkelen van goed onderwijs. Tijdens hun laatste siësta blikten Martijn en Annemarie terug op het vele werk dat tot nu toe verricht mocht worden en welke vruchten dit inmiddels draagt. Lees het volledige artikel in onze (abonnee-)editie van vrijdag 18 november a.s.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!