LiVastGO officieel geopend

Artikel geplaatst op: 15-11-2016

SOMMELSDIJK – LiVastGO is geopend. Na een start vanuit de thuissituatie, enkele jaren geleden, en de recentelijke verhuizing naar het pand Langeweg 19-b in Sommelsdijk, vond afgelopen vrijdagmiddag officieel de opening plaats van het makelaarskantoor van Ton en Dineke van der Linden. In onze editie van vorige week dinsdag was al een artikel over dit nieuwe makelaarskantoor te lezen. Rond halfvijf vrijdagmiddag werd de openingshandeling verricht. Een karweitje dat voor kleindochter Nina (5) en kleinzoon Fynn (7 maanden) was weggelegd. Samen werden ze door dochter Heidi (26) met de LiVastGO bakfiets naar de plaats van handeling gebracht. De kleine Fynn zal 't allemaal nog niet zo hebben begrepen, maar Nina des te meer. Zij mocht het lint voor de deuropening doorknippen, waarmee ze meteen een wolkje rode en witte ballonnen de lucht in liet. Daarna was er tijdens een open huis gelegenheid om kennis te maken met de kersverse makelaar en zijn nieuwe bedrijf. Van die gelegenheid maakten veel belangstellenden gebruik. (Tekst en foto: Hans Villerius)


Eerdere berichten

Flakkeese broers veroveren Benelux met Ideapaint

17-7-2018

MIDDELHARNIS - Twee nuchtere Flakkeese broers leveren producten aan Microsoft, Converse, Ahold, Randstad, Coca Cola en &...

Oppositiepartijen geven signalen voor aanpak van zorgaspecten

17-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE – Van de oppositiepartijen in de gemeenteraad hielden ChristenUnie, PvdA en EVV een beschouwing...

Drie branden door droogte

17-7-2018

OOLTGENSPLAAT - Op het eiland zijn opnieuw branden ontstaan door de aanhoudende droogte. Bij Ooltgensplaat ontstond er m...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!