Boekenplezier Prins Johan Frisoschool

Artikel geplaatst op: 15-11-2016

HERKINGEN - Afgelopen woensdag 9 november heeft schrijver Hans Mijnders de Prins Johan Frisoschool te Herkingen met een bezoek vereerd. Dit was nog naar aanleiding van de boekenmaand en omdat we lezen in Herkingen super tof en belangrijk vinden. De heer Mijnders vertelde hoe hij tot schrijven is gekomen. Dat een brief uit 1998 (hij had hem nog bij zich) de aanleiding was om een verhaaltje op te sturen naar uitgeverij Den Hertog. En dat heeft hij geweten: 38 boeken staan er nu op zijn naam en meer dan 200.000 exemplaren zijn verkocht. Veel lezers weet hij te boeien en zo ook in Herkingen. Er werd al een nieuw boek aangekondigd, speciaal voor de jongens! Veel boeken werden aangeschaft en de gelukkige eigenaren zagen hun boek verfraaid worden met een felbegeerde handtekening. "Kortom: een indrukwekkend verhaal en vooral: stimulans voor het lezen van die heerlijke verhalen!" aldus de schoolleiding.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!