LiVastGO officieel geopend

Artikel geplaatst op: 14-11-2016

SOMMELSDIJK – LiVastGO is geopend. Na een start vanuit de thuissituatie, enkele jaren geleden, en de recentelijke verhuizing naar het pand Langeweg 19-b in Sommelsdijk, vond vrijdagmiddag 11 november officieel de opening plaats van het makelaarskantoor van Ton en Dineke van der Linden. Rond halfvijf werd de openingshandeling verricht. Een karweitje dat voor kleindochter Nina (5) en kleinzoon Fynn (7 maanden) was weggelegd. Samen werden ze door dochter Heidi (26) met de LiVastGO bakfiets naar de plaats van handeling gebracht. De kleine Fynn zal ’t allemaal nog niet zo hebben begrepen, maar Nina des te meer. Zij mocht het lint voor de deuropening doorknippen, waarmee ze meteen een wolkje rode en witte ballonnen de lucht in liet. Daarna was er tijdens een open huis gelegenheid om kennis te maken met de kersverse makelaar en zijn nieuwe bedrijf. Van die gelegenheid maakten veel belangstellenden gebruik.


Eerdere berichten

De Rijnmond Zomertoer op Goeree-Overflakkee

16-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 juli staan alle kanalen van RTV Rijnmond in het teken van Goer...

Zesde editie Muziek in de Voorstraat

16-7-2018

MIDDELHARNIS - Vrijdag 21 september wordt de zesde editie van Muziek in de Voorstraat gehouden. Het thema is 'Wereld...

Beiaardconcert door Boudewijn Zwart

16-7-2018

GOEDEREEDE - Deze zomer organiseren de gemeente Goeree-Overflakkee en de Stichting Goereese Gemeenschap een aantal beiaa...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!