Vision 2016 zeer geslaagd

Artikel geplaatst op: 7-11-2016

OUDDORP – Met een goede sfeer, tevreden ondernemers en bezoekers, goede handel en een bezoekersaantal tussen de 3000 en 3500 gaat consumentenbeurs Vision 2016 als zeer geslaagd de boeken in. Afgelopen vrijdagmiddag en -avond en zaterdag de hele dag werd de beurs voor de twaalfde keer gehouden, in m.f.g. Dorpstienden te Ouddorp. De opening werd verricht door kantoormanager Mirna Bogert van VVV Ouddorp aan Zee.

Door Hans Villerius

En Mirna was ermee in haar schik, niet alleen dat ze de opening voor haar rekening mocht nemen maar ook dat de Ouddorpse VVV op de beurs mocht staan. Dat was bij de VVV "een beetje op z'n retour", gaf Mirna aan, "terwijl op een beurs staan dé manier is om als ondernemer zelf contact met je klanten te hebben en iets over je product te zeggen. Het is mooi dat we op 't eiland zo'n beurs hebben!"

Bij de opening keek beursorganisator Bert Tuk terug op een uitstekende voorbereidingsperiode. "Die is nog nooit zo goed verlopen. De zaal is weer vol, ondernemers zijn enthousiast en we zijn blij dat er ook weer nieuwe deelnemers zijn. Met elkaar hebben we 't geheel een nóg professioneler uitstraling kunnen geven." Ook nu werd op de beurs weer ruimte geboden voor enkele goede doelen en dit jaar voor 't eerst was ook de dorpsraad van Ouddorp er vertegenwoordigd. Én de beurs kreeg de primeur voor een fonkelnieuwe overheerlijke streekeigen likeur, 'Het Achterommetje', die Flip Otte van slijterij 'The Old Smuggler' er presenteerde en waarvan Mirna eveneens de eer kreeg het eerste exemplaar uit de flessenkoker tevoorschijn te halen. Toen Vision 2016 erop zat, keek Tuk nogmaals terug, opnieuw met een voldaan gevoel. "De deelnemers waren erg tevreden. Er zijn heel goede contacten geweest en ondernemers hebben er dit jaar echt goede handel gehad. Ook van bezoekers ontvangen we positieve reacties, dat er genoeg te zien was en dat de beurs mooi was ingericht. Heel mooi ook dat één van de goede doelen, Adullam, dit jaar zo goed verkocht heeft! Ook daar dus dankbare mensen." Over een maand, op 9 december, is er een evaluatievergadering. Dan wordt de gehouden consumentenbeurs 'tegen het licht gehouden' en zal ongetwijfeld gesproken worden over een volgende editie.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!