'SMA de wereld uit' verloot keuken

Artikel geplaatst op: 7-11-2016

OUDDORP - Afgelopen vrijdag en zaterdag stond 'SMA de wereld uit' met een stand op de Visionbeurs. De dames, herkenbaar aan de knaloranje polo's, haalden € 1931,32 voor het goede doel. Dat bedrag wordt gebruikt voor onderzoek om een oplossing te vinden voor de spierziekte SMA. Harry Westhoeve en Jaap Zijlmans boden aan om bij hun in de stand een Harry Westhoeve keuken te verloten voor het goede doel. Na afloop van de beurs was de trekking en kwam Karin Sleeuwenhoek uit Ouddorp als winnaar uit de bus, zij heeft de prachtige keuken gewonnen. De dames bedanken iedereen die heeft bijgedragen aan de opbrengst.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!