'SMA de wereld uit' verloot keuken

Artikel geplaatst op: 7-11-2016

OUDDORP - Afgelopen vrijdag en zaterdag stond 'SMA de wereld uit' met een stand op de Visionbeurs. De dames, herkenbaar aan de knaloranje polo's, haalden € 1931,32 voor het goede doel. Dat bedrag wordt gebruikt voor onderzoek om een oplossing te vinden voor de spierziekte SMA. Harry Westhoeve en Jaap Zijlmans boden aan om bij hun in de stand een Harry Westhoeve keuken te verloten voor het goede doel. Na afloop van de beurs was de trekking en kwam Karin Sleeuwenhoek uit Ouddorp als winnaar uit de bus, zij heeft de prachtige keuken gewonnen. De dames bedanken iedereen die heeft bijgedragen aan de opbrengst.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!