Ook melkveehouders Goeree-Overflakkee hebben het zwaar te verduren

Artikel geplaatst op: 04-11-2016

Het zal aan niemands aandacht ontgaan zijn dat de melkveehouderij in Nederland onder zware druk staat. Verschillende factoren spelen daarbij een rol. Los van elkaar, maar wel gelijktijdig. Ook op Goeree-Overflakkee is een aantal melkveehouders gevestigd. We vroegen hoe hard de crisis in de sector ook hen treft. In een artikel komt, naast een korte uiteenzetting van de problematiek in het algemeen, Wibo van der Linde aan het woord. Hij is veehouder in Achthuizen en vertegenwoordigt in de afdeling Goeree-Overflakkee van LTO Noord de veehouderij op het eiland. Lees het volledige artikel in onze (abonnee-)editie van vrijdag 4 november.


Eerdere berichten

Flakkeese broers veroveren Benelux met Ideapaint

17-7-2018

MIDDELHARNIS - Twee nuchtere Flakkeese broers leveren producten aan Microsoft, Converse, Ahold, Randstad, Coca Cola en &...

Oppositiepartijen geven signalen voor aanpak van zorgaspecten

17-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE – Van de oppositiepartijen in de gemeenteraad hielden ChristenUnie, PvdA en EVV een beschouwing...

Drie branden door droogte

17-7-2018

OOLTGENSPLAAT - Op het eiland zijn opnieuw branden ontstaan door de aanhoudende droogte. Bij Ooltgensplaat ontstond er m...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!