Burgerinitiatief Kust Ruimte Rust scoort massale belangstelling bij presentatie van Landschapsvisie

Artikel geplaatst op: 26-10-2016

OUDDORP - Het sloot onverwacht naadloos op elkaar aan. In de middaguren publiceerde minister Schultz landelijk het Kustpact, waarin opgenomen de voorlopige afspraken over nieuwe recreatieve bebouwing in de kustzone. In de avonduren was het de beurt aan de leden van het Burgerinitiatief in Ouddorp om in Zalencentrum Dorpstienden hun Landschapsvisie in een informatieve bijeenkomst te presenteren. En hoe. Een overweldigende belangstelling (honderden bezoekers) maakten hun opwachting. Hier was niet op gerekend. De gereserveerde zaal was te klein. De politie overwoog uit veiligheidsoverwegingen zelfs de zaal te ontruimen en postte bij de toegangsdeuren. Een extra zaal werd bij het gebeuren getrokken en nog moesten tientallen bezoekers het met een staanplaats stellen. Lees verder in de abonnee-editie van vrijdag 28 oktober. (Tekst: Jaap Ruizeveld / Foto: Wim van Vossen Fotografie)


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!