Burgerinitiatief Kust Ruimte Rust scoort massale belangstelling bij presentatie van Landschapsvisie

Artikel geplaatst op: 26-10-2016

OUDDORP - Het sloot onverwacht naadloos op elkaar aan. In de middaguren publiceerde minister Schultz landelijk het Kustpact, waarin opgenomen de voorlopige afspraken over nieuwe recreatieve bebouwing in de kustzone. In de avonduren was het de beurt aan de leden van het Burgerinitiatief in Ouddorp om in Zalencentrum Dorpstienden hun Landschapsvisie in een informatieve bijeenkomst te presenteren. En hoe. Een overweldigende belangstelling (honderden bezoekers) maakten hun opwachting. Hier was niet op gerekend. De gereserveerde zaal was te klein. De politie overwoog uit veiligheidsoverwegingen zelfs de zaal te ontruimen en postte bij de toegangsdeuren. Een extra zaal werd bij het gebeuren getrokken en nog moesten tientallen bezoekers het met een staanplaats stellen. Lees verder in de abonnee-editie van vrijdag 28 oktober. (Tekst: Jaap Ruizeveld / Foto: Wim van Vossen Fotografie)


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!