GO-College biedt baangarantie

Artikel geplaatst op: 24-10-2016

OUDE-TONGE - Het GO-college biedt technische opleidingen aan. Zo kunnen jongeren ook in de eigen regio aan de slag met een mbo opleiding in de sector Techniek. De aantrekkende economie in combinatie met de vergrijzing in de sector zorgt ervoor dat de werkgelegenheid sterk toeneemt. Vooral in Technische functies is er een sterke behoefte aan goed gekwalificeerd personeel.

GO-college vult deze vacatures in door het bieden van baangarantie bij een technische opleiding. Direct bij de start van de opleiding wordt de leerling geplaatst bij een erkend leerwerkbedrijf in de regio om werkervaring op te doen. Deze voorsprong is in het voordeel van de leerling. Tijdens het leerwerktraject zijn het bedrijfsproces en de ontwikkeling van de leerling leidend. Iedere leerling volgt zijn opleiding in eigen tempo en doet pas examen als hij eraan toe is. De samenwerking tussen GO-college en (technische) bedrijven heeft als doel om de kloof tussen de theorie en de praktijk te overbruggen. Daarnaast kan een leerling op elk gewenst moment starten met zijn opleiding.

Over GO-collegeGO-college is een door het ministerie erkend privaat MBO opleidingsinstituut dat in 2012 gestart is op Goeree-Overflakkee. Zij biedt mbo-opleidingen aan in de sector techniek en werkt nauw samen met regionale bedrijven en biedt op maat gemaakt onderwijs. Door de menselijke maat, de combinatie van theorie en praktijk en extra begeleiding die standaard is bij GO-college, ronden leerlingen hun opleiding sneller af.


Eerdere berichten

De Rijnmond Zomertoer op Goeree-Overflakkee

16-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 juli staan alle kanalen van RTV Rijnmond in het teken van Goer...

Zesde editie Muziek in de Voorstraat

16-7-2018

MIDDELHARNIS - Vrijdag 21 september wordt de zesde editie van Muziek in de Voorstraat gehouden. Het thema is 'Wereld...

Beiaardconcert door Boudewijn Zwart

16-7-2018

GOEDEREEDE - Deze zomer organiseren de gemeente Goeree-Overflakkee en de Stichting Goereese Gemeenschap een aantal beiaa...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!