Nog geen geld voor N59

Artikel geplaatst op: 21-10-2016

GOEREE-OVERFLAKKEE - Er is vooralsnog geen direct geld opgenomen voor de dringend gewenste aanpak van rijksweg N59 op het oostelijke deel van ons eiland. Dit blijkt uit de uitvoerige brief die minister Schultz van Haegen van Infrastructuur en Milieu recent heeft verzonden aan de Tweede Kamer. Dit als resultaat van gesprekken die zij - samen met staatssecretaris Dijksma - voerde met bestuurders van de provincies over het Meerjarenprogramma Infrastructuur, Ruimte en Transport. Wethouder Marnix Trouwborst van de gemeente Goeree-Overflakkee stelt dit, desgevraagd, ook vast in zijn reactie. Maar er is volgens de portefeuillehouder Verkeer en Vervoer (verkeersveiligheid) in de brief wel te lezen dat er een onderzoek komt. En dat is, als eerste stap, als winst te beschouwen.

Lees verder in de krant van vrijdag 21 november 2016.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!