Nog geen geld voor N59

Artikel geplaatst op: 21-10-2016

GOEREE-OVERFLAKKEE - Er is vooralsnog geen direct geld opgenomen voor de dringend gewenste aanpak van rijksweg N59 op het oostelijke deel van ons eiland. Dit blijkt uit de uitvoerige brief die minister Schultz van Haegen van Infrastructuur en Milieu recent heeft verzonden aan de Tweede Kamer. Dit als resultaat van gesprekken die zij - samen met staatssecretaris Dijksma - voerde met bestuurders van de provincies over het Meerjarenprogramma Infrastructuur, Ruimte en Transport. Wethouder Marnix Trouwborst van de gemeente Goeree-Overflakkee stelt dit, desgevraagd, ook vast in zijn reactie. Maar er is volgens de portefeuillehouder Verkeer en Vervoer (verkeersveiligheid) in de brief wel te lezen dat er een onderzoek komt. En dat is, als eerste stap, als winst te beschouwen.

Lees verder in de krant van vrijdag 21 november 2016.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!