EK-Freestyle windsurfen druk bezocht

Artikel geplaatst op: 18-10-2016

BROUWERSDAM – Afgelopen week is op de Brouwersdam het tweede editie DAM-X windsurfevenement gehouden. Deelnemers streden daarbij om de Europese titel freestyle windsurfen voor mannen en vrouwen. Gunstige weersomstandigheden en grote publieke belangstelling, volgens de organisatie 7500 bezoekers, zorgden op de verschillende wedstrijddagen voor een kleurrijk spektakel. Toppers uit talrijke Europese landen, maar ook uit Curaçao, Bonaire en Canada maakten hun opwachting op de Brouwersdam om zich in het Grevelingenmeer te meten met de Nederlandse deelnemers. De Zeeuwse gedeputeerde Jo-Annes de Bat en wethouder Arend-Jan van der Vlugt waren samen met Lian de Geus (vierde op de Olympische spelen in Rio) vrijdagavond present bij de officiële opening van het Night light event.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!