EK-Freestyle windsurfen druk bezocht

Artikel geplaatst op: 18-10-2016

BROUWERSDAM – Afgelopen week is op de Brouwersdam het tweede editie DAM-X windsurfevenement gehouden. Deelnemers streden daarbij om de Europese titel freestyle windsurfen voor mannen en vrouwen. Gunstige weersomstandigheden en grote publieke belangstelling, volgens de organisatie 7500 bezoekers, zorgden op de verschillende wedstrijddagen voor een kleurrijk spektakel. Toppers uit talrijke Europese landen, maar ook uit Curaçao, Bonaire en Canada maakten hun opwachting op de Brouwersdam om zich in het Grevelingenmeer te meten met de Nederlandse deelnemers. De Zeeuwse gedeputeerde Jo-Annes de Bat en wethouder Arend-Jan van der Vlugt waren samen met Lian de Geus (vierde op de Olympische spelen in Rio) vrijdagavond present bij de officiële opening van het Night light event.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!