Leendert Lingen 103 jaar

Artikel geplaatst op: 12-10-2016

SOMMELSDIJK – Toen hij een jaar geleden vanuit Krimpen aan den IJssel naar Sommelsdijk verhuisde, naar Nieuw Rijsenburgh, was hij meteen één van de oudste inwoners van Goeree-Overflakkee. Vorige week vrijdag was hij jarig en werd hij 103 jaar: de heer Leen(dert) Lingen. En afgelopen dinsdagmiddag zocht de burgemeester hem in zijn appartement op om hem namens het gemeentebestuur te feliciteren én bracht ze een kleurig bloemstuk voor hem mee. Lees het volledige artikel in onze (abonnee-)editie van a.s. vrijdag 14 oktober.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!