Burgerinitiatief Kust Ruimte Rust informeert over Landschapsvisie

Artikel geplaatst op: 6-10-2016

OUDDORP - Een groep van twaalf inwoners heeft een Burgerinitiatief gestart onder de naam Kust Ruimte Rust. De Ouddorpers willen dat het hoogwaardige en unieke landschap van de Kop van Goeree behouden blijft. Niet alleen voor de inwoners van de badplaats, maar ook voor toeristen en recreanten. Bij een hoogwaardige recreatie hoort een hoogwaardig landschap, zo stelt de groep. Om dit te bereiken heeft men een Landschapsvisie opgesteld, een toekomstplan voor de Kop van het eiland. Evenwicht is het sleutelwoord van deze visie. Natuur, recreatie, toerisme, wonen en economische bedrijvigheid moeten met elkaar in balans zijn.

Lees verder in de krant van vrijdag 6 oktober 2016.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!