Met de truck ten huwelijk

Artikel geplaatst op: 03-10-2016

MIDDELHARNIS – De laatste dag van september zal voor Leonard Vijfhuizen en Erika van den Bos voortaan een gedenkwaardige zijn. Afgelopen vrijdag 30 september traden ze in het huwelijk, in het Oude Raadhuis te Middelharnis, en hun aankomst daar mocht best gezien worden. Als vrachtwagenmonteur bij Bluekens Truck & Bus te Middelharnis heeft Leonard enkele weken geleden zijn vrachtwagenrijbewijs gehaald en het leek hem prachtig om in een Volvo truck zijn bruid op te halen en naar de huwelijksvoltrekking te rijden. Zijn baas reageerde enthousiast op die gedachte en stelde spontaan een mooie witte truck beschikbaar, inderdaad een Volvo, voor de trouwdag van Leonard en Erika. En natuurlijk, nu de bruidegom z’n rijbewijs C op zak heeft, kon hij zélf z’n bruid vervoeren. Ongetwijfeld het mooiste en kostbaarste vrachtje dat hij vervoeren kon en waarmee hij, luid toeterend, bij de burgerlijke stand arriveerde.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!