Met de truck ten huwelijk

Artikel geplaatst op: 03-10-2016

MIDDELHARNIS – De laatste dag van september zal voor Leonard Vijfhuizen en Erika van den Bos voortaan een gedenkwaardige zijn. Afgelopen vrijdag 30 september traden ze in het huwelijk, in het Oude Raadhuis te Middelharnis, en hun aankomst daar mocht best gezien worden. Als vrachtwagenmonteur bij Bluekens Truck & Bus te Middelharnis heeft Leonard enkele weken geleden zijn vrachtwagenrijbewijs gehaald en het leek hem prachtig om in een Volvo truck zijn bruid op te halen en naar de huwelijksvoltrekking te rijden. Zijn baas reageerde enthousiast op die gedachte en stelde spontaan een mooie witte truck beschikbaar, inderdaad een Volvo, voor de trouwdag van Leonard en Erika. En natuurlijk, nu de bruidegom z’n rijbewijs C op zak heeft, kon hij zélf z’n bruid vervoeren. Ongetwijfeld het mooiste en kostbaarste vrachtje dat hij vervoeren kon en waarmee hij, luid toeterend, bij de burgerlijke stand arriveerde.


Eerdere berichten

Transformatie in de Voorstraat van Oude-Tonge

12-6-2018

OUDE-TONGE – Als alles naar verwachting verloopt, zal op zaterdag 23 juni een nieuw woningbouwplan voor Oude-Tonge...

Goereebox komt naar Middelharnis

12-6-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Met groen licht van de gemeente laat Goereebox weten dat er nu ook garageboxen in Middelharnis kome...

Brandweeroefening 'Op 't Nippertje' bij Zuidwester

12-6-2018

MIDDELHARNIS - 'Op 't Nippertje' was de naam van een grote brandweeroefening waaraan alle ploegen van Goeree...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!