‘Het Binnenhuis’ krijgt nieuwe eigenaren

Artikel geplaatst op: 23-09-2016

MIDDELHARNIS – Het klinkt misschien wat onwennig, maar met ingang van aanstaande zaterdag is de bekende woonwinkel ‘Het Binnenhuis’ in Middelharnis niet meer van Julia en Jan Campfens. Decennia lang is hun naam aan Het Binnenhuis verbonden geweest, een begrip op het eiland, maar per 1 oktober hebben ze de zaak verkocht aan Bas van den Bos en Gerrit Versluis. En die zetten het bedrijf voort onder de naam ‘Berg & Berg Middelharnis, uw binnenhuisadviseur’.

Het blijft dezelfde winkel, met hetzelfde assortiment, dezelfde kwaliteit en deskundigheid, dezelfde merken, dezelfde gezellige en ongedwongen sfeer, en Julia en Jan blijven deels ook aan Berg & Berg Middelharnis verbonden. Ze wilden ’t alleen wat rustiger aan gaan doen. En die mogelijkheid deed zich voor.Via hun collegiale netwerk kwamen Julia en Jan in contact met Bas en Gerrit. Die hebben allebei een eigen bedrijf op het gebied van woningstoffering. Bas (46) heeft in Sliedrecht een bedrijf in projectstoffering, daarvóór heeft hij als winkelverkoper in de woninginrichtingsbranche gewerkt. En Gerrit (58) heeft in Rockanje eenzelfde winkel als Het Binnenhuis in Middelharnis. Maar in het verleden werkten ze als collega’s samen bij dezelfde baas. Dat ging toen al zo goed dat niet alleen de contacten zijn gebleven, maar ook spraken ze in die tijd naar elkaar uit dat ze ’t mooi zouden vinden als ze ooit nog eens samen een bedrijf konden gaan runnen.En toen kwam de winkel van Julia en Jan ‘voorbij’. Het Binnenhuis en de bedrijven van Bas en Gerrit zijn aangesloten bij dezelfde inkooporganisatie. Daardoor was er van alle kanten veel herkenning, wat de weg tot overname als vanzelf baande. Samen gaan Bas en Gerrit nu ‘Middelharnis’ doen. “We zetten deze winkel voort op dezelfde professionele en gemoedelijke manier als Julia en Jan dat deden. De productgroepen en A-merken blijven, alleen worden wij als franchisenemers – hoewel onze winkels geheel autonoom zijn – meer gefaciliteerd vanuit de inkooporganisatie.In de dagelijkse praktijk is ’t Bas die in Middelharnis de Berg & Berg winkel gaat runnen. Eén dag in de week is Julia er ook. Jan blijft het meetwerk en het staand stoffeerwerk doen, dus de raamdecoratie, en Bas’ vaste stoffeerders uit Sliedrecht zullen ook op Goeree-Overflakkee vertrouwde gezichten worden. Gerrit neemt voor Middelharnis de gehele administratieve tak van sport voor zijn rekening en doet dat vanuit zijn winkel in Rockanje. Hij is dus op de achtergrond aanwezig. Maar met z’n allen gaan ze ervoor dat het succes en de klantentevredenheid van Het Binnenhuis in Berg & Berg Middelharnis onverminderd doorgaat.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!