none

Psalmzangavond in Sionkerk

Artikel geplaatst op: 05-09-2016

MIDDELHARNIS – In de Sionkerk van de Gereformeerde Gemeente te Middelharnis wordt zaterdag 10 september een psalmzangavond gehouden met organist Peter Wildeman uit Tholen. De avond staat in het teken van de zending en zal worden geleid door student E.J. Boudewijn. De psalmen (berijming 1773) zullen deze avond op hele noten worden gezongen, terwijl de Thoolse Bovenstemgroep de zang zal ondersteunen. Er zal een collecte worden gehouden voor de Zending Gereformeerde Gemeenten. De avond begint om 19.30 uur, de kerkdeuren gaan om 19.00 uur open. De entree is gratis.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!