none

Psalmzangavond in Sionkerk

Artikel geplaatst op: 05-09-2016

MIDDELHARNIS – In de Sionkerk van de Gereformeerde Gemeente te Middelharnis wordt zaterdag 10 september een psalmzangavond gehouden met organist Peter Wildeman uit Tholen. De avond staat in het teken van de zending en zal worden geleid door student E.J. Boudewijn. De psalmen (berijming 1773) zullen deze avond op hele noten worden gezongen, terwijl de Thoolse Bovenstemgroep de zang zal ondersteunen. Er zal een collecte worden gehouden voor de Zending Gereformeerde Gemeenten. De avond begint om 19.30 uur, de kerkdeuren gaan om 19.00 uur open. De entree is gratis.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!