Skatevoorziening Het Vliedpark officieel geopend

Artikel geplaatst op: 22-8-2016

MIDDELHARNIS – Het heeft een tijdje geduurd, maar zaterdag kon eindelijke de nieuwe skatevoorziening aan Het Vliedpark worden geopend.

Tekst en foto's: Adri van der Laan

Zaterdag gonsde de skatevoorziening Het Vliedpark, direct onder 'de berg' ten noorden van Middelharnis, van bedrijvigheid. Verschillende demonstraties en wedstrijden, georganiseerd door de gebruikers van het park, markeerden de officiële opening van de skatevoorziening. Aan wethouder Gerrit de Jong was de eer om het park officieel te openen. In zijn toespraak herinnerde De Jong zijn toehoorders aan de lange voorbereidingstijd van het project. De skatevoorziening op het Rubensplein moest verdwijnen en men ging op zoek naar een andere plaats. Uiteindelijk werd voorziening ingepast in het park in de nabijheid van 'de berg'. Ondanks dat het proces, volgens De Jong, er een is geweest vol voetangels en klemmen, was hij toch trots dat er nu op deze plaats de voorziening kon worden geopend. Hij complimenteerde alle betrokkenen met het resultaat, hij noemde hierbij ook de jongeren die eerst op het Rubensplein actief waren.


Eerdere berichten

Transformatie in de Voorstraat van Oude-Tonge

12-6-2018

OUDE-TONGE – Als alles naar verwachting verloopt, zal op zaterdag 23 juni een nieuw woningbouwplan voor Oude-Tonge...

Goereebox komt naar Middelharnis

12-6-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Met groen licht van de gemeente laat Goereebox weten dat er nu ook garageboxen in Middelharnis kome...

Brandweeroefening 'Op 't Nippertje' bij Zuidwester

12-6-2018

MIDDELHARNIS - 'Op 't Nippertje' was de naam van een grote brandweeroefening waaraan alle ploegen van Goeree...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!