Skatevoorziening Het Vliedpark officieel geopend

Artikel geplaatst op: 22-8-2016

MIDDELHARNIS – Het heeft een tijdje geduurd, maar zaterdag kon eindelijke de nieuwe skatevoorziening aan Het Vliedpark worden geopend.

Tekst en foto's: Adri van der Laan

Zaterdag gonsde de skatevoorziening Het Vliedpark, direct onder 'de berg' ten noorden van Middelharnis, van bedrijvigheid. Verschillende demonstraties en wedstrijden, georganiseerd door de gebruikers van het park, markeerden de officiële opening van de skatevoorziening. Aan wethouder Gerrit de Jong was de eer om het park officieel te openen. In zijn toespraak herinnerde De Jong zijn toehoorders aan de lange voorbereidingstijd van het project. De skatevoorziening op het Rubensplein moest verdwijnen en men ging op zoek naar een andere plaats. Uiteindelijk werd voorziening ingepast in het park in de nabijheid van 'de berg'. Ondanks dat het proces, volgens De Jong, er een is geweest vol voetangels en klemmen, was hij toch trots dat er nu op deze plaats de voorziening kon worden geopend. Hij complimenteerde alle betrokkenen met het resultaat, hij noemde hierbij ook de jongeren die eerst op het Rubensplein actief waren.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!