Fietspuzzeltocht Langstraat

Artikel geplaatst op: 16-8-2016

LANGSTRAAT – Voor zaterdag 27 augustus organiseert de stuurgroep van de Ned. Herv. kerk in Langstraat weer een fietspuzzeltocht door het mooie landschap van Oostflakkee. Vanouds een gezellige tocht met een bijzondere ontspannen sfeer met een afstand van ongeveer 25 km.

De start van deze fietstocht is tussen 9.15 en 9.30 uur, vanaf de Ned. Herv. Kerk te Langstraat (1 km. voorbij Achthuizen). De aankomst is ca. 12.00 uur. Halverwege is er een stop met koffie, thee of frisdrank. Bij terugkomst gebruikt men bij het kerkgebouw een fijne maaltijd met soep en broodjes. De kosten zijn slechts € 5,- pp met een maximum van € 15,- per gezin. De opbrengst van de fietstocht is bestemd voor het onderhoud van het kerkgebouw. In verband met de lunch en de koffie graag even van tevoren aanmelden. Dat kan bij Piet Leroy, 665804/piet.leroy@planet.nl of bij Dirk Bal, 632059/dirk.bal@kpnplanet.nl. De organisatie hoopt "dat velen van ons eiland en daarbuiten mee zullen doen met deze mooie tocht" Voor de winnaar is er weer een taart en wisselbeker beschikbaar.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!