Huttendurp Stellendam 19 en 20 augustus

Artikel geplaatst op: 16-8-2016

STELLENDAM - Ook dit jaar wordt er voor de kinderen van Stellendam weer een huttendurp georganiseerd. Dit zal plaatsvinden op vrijdag 19 en zaterdag 20 augustus op het terrein van de ijsvereniging te Stellendam aan de Eendrachtsweg.

De aanvang van het evenement is vrijdag 10.00 uur, vanaf 9.30 uur is er nog de mogelijkheid om in te schrijven. Voorinschrijvingen lopen t/m 17 augustus. Inschrijven kan via het uitgedeelde inschrijfformulier, via de site www.vos-web.nl of via de mail vos2008stellendam@gmail.com. Kinderen van 6 jaar of jonger zijn ook van harte welkom, maar onder begeleiding van een volwassene (18 jaar of ouder). Naast het bouwen van de hutten geeft de organisatie de mogelijkheid om van vrijdag op zaterdag een nacht in de hut te slapen. Tevens zal er op vrijdagavond weer een bezoek gebracht gaan worden aan zwemcomplex 't Zuiderdiep en zal op zaterdag om 16.00 uur het durp traditioneel in vlammen opgaan.

De kosten voor het evenement bedragen voor leden van de vereniging € 10,- en voor niet-leden € 15,-. (Hiervoor ontvangt een deelnemer: eten, drinken en versnaperingen voor twee dagen en verschillende activiteiten, waaronder zwemmen, springkussens en een schuimparty). Als deelnemer hoef je alleen een hamer en eventuele zwem- en/of slaapspullen mee te nemen.

Op een dag zoals het huttendurp wordt veel hout gebruikt. Heeft u hout nodig? Dan kunt u op zaterdag 20 augustus vanaf 14.00 uur gratis hout afhalen op het bovengenoemde adres. Voor vragen, neem gerust contact op met de organisatie via bovenstaand e-mailadres. "Graag willen wij via deze weg ook van de gelegenheid gebruik maken om al onze sponsoren en vrijwilligers te bedanken voor hun bijdrage aan het huttendurp 2016 te Stellendam!" aldus de organisatie.


Eerdere berichten

Transformatie in de Voorstraat van Oude-Tonge

12-6-2018

OUDE-TONGE – Als alles naar verwachting verloopt, zal op zaterdag 23 juni een nieuw woningbouwplan voor Oude-Tonge...

Goereebox komt naar Middelharnis

12-6-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Met groen licht van de gemeente laat Goereebox weten dat er nu ook garageboxen in Middelharnis kome...

Brandweeroefening 'Op 't Nippertje' bij Zuidwester

12-6-2018

MIDDELHARNIS - 'Op 't Nippertje' was de naam van een grote brandweeroefening waaraan alle ploegen van Goeree...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!