De Nieuwe Oostdijk bereikt hoogste punt

Artikel geplaatst op: 3-8-2016

GOEDEREEDE - Het hoogste punt bij de bouw van de woningen in De Nieuwe Oostdijk te Goedereede is bereikt. Voor dit project aan de rand van Goedereede is op 8 december 2015 de eerste paal geslagen. De bouwwerkzaamheden verlopen voorspoedig.

De kopers geven aan dat ze niet kunnen wachten om hun nieuwe woning te betrekken. Vele van hen gaan vaak tussentijds kijken om de vorderingen te zien. Koos Goekoop, een van de toekomstige bewoners, heeft voor alle kopers een informatieve Facebookpagina opgericht. Hier plaatst hij regelmatig foto's en filmpjes op waar de vorderingen van het project goed te zien zijn. Koos Goekoop: "Ik vind het zelf heel interessant om het verloop van de bouw te volgen. Ik loop dan ook graag wekelijks langs de woningen. Ik weet dat er ook kopers op afstand wonen, zoals Dordrecht en Rotterdam. Op deze manier houd ik iedereen op de hoogte van de vorderingen."

Bij de eerste woningen is het eindresultaat al goed zichtbaar. De sfeer van de authentieke woningen en de diversiteit in het gevelbeeld komt al goed naar voren. Koos Goekoop: "De tekeningen van De Nieuwe Oostdijk voorspelden al veel goeds. Nu de blokken met woningen al vorm beginnen te krijgen, zie je dat waar je op hebt gehoopt tot leven komen. De stijl van de woningen spreekt ons erg aan. Elk blok heet zijn eigen karakter", aldus de heer Goekoop.

Inmiddels zijn de meeste woningen verkocht, er zijn nog een aantal woningen en bouwkavels beschikbaar. Kijk voor meer informatie over het project op www.denieuweoostdijk.nl.


Eerdere berichten

Transformatie in de Voorstraat van Oude-Tonge

12-6-2018

OUDE-TONGE – Als alles naar verwachting verloopt, zal op zaterdag 23 juni een nieuw woningbouwplan voor Oude-Tonge...

Goereebox komt naar Middelharnis

12-6-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Met groen licht van de gemeente laat Goereebox weten dat er nu ook garageboxen in Middelharnis kome...

Brandweeroefening 'Op 't Nippertje' bij Zuidwester

12-6-2018

MIDDELHARNIS - 'Op 't Nippertje' was de naam van een grote brandweeroefening waaraan alle ploegen van Goeree...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!